Systeembeheer

Clerx IT Solutions biedt al 15 jaar alle systeembeheer taken voor ondernemers onder één dak. We zijn met name op het gebied van Novell en Microsoft netwerken gespecialiseerd. Ook is VMWare voor ons geen onbekende.
Goed beheer is belangrijk om uw systemen gezond te houden. Omdat we ook remote support bieden kunnen we snel inspringen op uw vragen. 

Clerx IT Solutions levert kwaliteit. We kunnen dus altijd direct reageren en u bent maar één telefoontje verwijdert van al uw ICT vragen. We zijn betrouwbaar. We nemen onze verantwoordelijkheid omtrent beveiliging en integriteit. We denken met u mee!

Als u behoefte heeft aan regelmatig contact dan kunt u bij ons een ´Support Contract’ aanvragen. Hiermee bent u ervan verzekert dat u 24/7 geholpen wordt.

Ook hebben we mogelijkheden voor periodiek onderhoud. Hiermee blijft uw ICT op een gezond level, en kunnen we bij onze bezoeken tevens op uw specifiek wensen ingaan.

Veel ondernemingen zijn te klein om een eigen systeembeheerder in huis te hebben. Omdat de continuïteit van de bedrijfsvoering af hangt van uw systeembeheerder levert dit al snel allerlei risico’s op.

Clerx IT Solutions kan dit risico voor u oplossen door regelmatig onderhoud. 

Automatiserings oplossingen worden door ons zelf ingericht en onderhouden. Mocht het nodig zijn maken wij gebruik van een ruim netwerk aan partners en professionals voor het uitbesteden van specifieke werkzaamheden.

Wij zijn een zelfstandig automatiseringsbedrijf gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf. We zijn gevestigd in midden Nederland in Elst(u). Omdat we in het centrum van het land zitten is het voor ons ook mogelijk door het hele land diensten te verlenen.

Wij leveren, installeren en onderhouden servers, computers, netwerken, routers, switches enz. kortom alles wat in een moderne infrastructuur nodig is om efficiënt te kunnen werken.